diumenge, 20 de desembre del 2009

toros si, toros no??

Després d'un sopar amb peus de porc boníssims era lògic que els ànims s'anessin escalfant i així va ser en el grup d'amics que varem sopar plegats.

La qüestió era una barreja de dues discussions en una, degut a un plantejament erroni del nostre Parlament.
Hi ha uns senyors que, amb molt de criteri, estan contra la violència, i uns altres estan a favor de las corridas de toros. Després hi ha uns senyors que volen qualsevol enfrontament amb els de la resta de l'Estat i viceversa i els toros son un molt bon tema de discussió.
Els segons per a mi no mereixen la meva atenció, senzillament volen el conflicte perquè sinò no son capaços de sumar vots perquè projecte no en tenen, oi?
Si la discussió es contra la violència llavors es quan jo crec que hi ha un plantejament incorrecte o insuficient o interessat.
Si estem en contra del patiment dels animals jo hi votaré donant suport però la pregunta es, per que no estem en contra de la violència i punt?
Per que no diem clarament que també estem en contra de la boxe, en contra de qualsevol patiment innecessari dels animals, incloses les festes com els correbous i/o qualsevol altre?
Per que ignorem que a las gosseres de Barcelona capital els animals pateixen unes condicions vergonyoses, ignorem que els animals com ara els porcs o pollastres tenen un patiment permanent els dies o mesos que triguen a ser sacrificats?
Per que no parlem de la caça? no es cruel la mort gratuïta d'un ser lliure senzillament per tenir un trofeu?

No parlo del sacrifici en sí sinò de les seves condicions de vida si així es poden considerar.
Per que nomes parlem de toros? per desconeixement? per manca de criteri? per que?
La hipocresia es present en la nostre societat quasi tan com la violència.
En qualsevol cas m'agradarà veure, quan comenci el debat parlamentari si també parlaran sobre tot de la violència com a plaer en la nostre societat on la boxe crec es el màxim exponent.
Bona setmana

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Sí senyor, aquells peus de porc amb pollastre i escamarlans eren realment de primera!