diumenge, 5 de setembre del 2010

barracons

En l'anterior post acabava parlant de l'escola i aquí empalmo amb un altre de les noticies publicades aquesta setmana i que hauria de fer caure la cara de vergonya l'actual govern i els anteriors des de l'inici de la democràcia.
A Catalunya tenim aproximadament 1050 barracons a les escoles i d'aquests uns 850 son aules d'escola. No voldria fer demagògia però quin polític pot tenir els pebrots de "necessitar " un cotxe oficial quan un sol nen no pot disposar d'un aula per poder estudiar, quin polític pot gastar un sol euro en un "estudi per fer volar coloms" si un sol nen no disposa d'aquell mínim imprescindible per poder aprendre.
Sempre he dit (i ho he practicat) que el millor legat que deixarem la meva dona i jo als nostres fills es l'educació i el coneixement del mon que els hem donat. La resta, la que sigui només serà un complement de lo primer.
Senyors polítics, si voleu ser dignes d'aquest apel.latiu i voleu guanyar el meu vot al Novembre mes val que poseu en el programa eradicar en la propera legislatura TOTS els barracons.
Mai no serem un país capdavanter en res si els nostres fills no poden créixer en un entorn educatiu adequat i en aquest no hi val cap excusa.