dimecres, 27 de juliol del 2011

desnonaments violents

Em sembla que va ser dilluns que, per TV3 es varen veure unes imatges d'un desnonament a Catalunya, on els mossos, amb casc i mètodes força contundents varen desallotjar uns veïns que no podien fer front a un nou lloguer, triplicat per el propietari per motius que desconec.
El dia abans les imatges havien estat a Andalusia i la policia nacional, allà no va actuar ni amb casc ni amb contundència encara que el resultat va ser el mateix.
Al mateix temps el famós tribunal constitucional ha dictaminat que els desnonaments no son anticonstitucionals i que, a mes, els desnonats disposen d'eines per defensar se????.
Curiosa la actitud partidista i contundent del Sr. Puig i el seu Govern que, aquí i ara, si que consideren necessari intervenir amb força i el PSC i el PP, calladets, curiosa sintonia.
Semblen talment titelles que es mouen sota la direcció dels poders econòmics, es a dir bancs i caixes. No fos cas que perdessin el seu gran negoci......
Curiosa la actitud dels mitjans de comunicació que passen de puntetes per un tema com aquest tenint en compte qui omple les seves pàgines d'anuncis, casualment els mateixos que he esmentat abans.
Curiós que l'esmentat tribunal falli exactament ara, quan "fa falta", com si algú hagués suggerit que ho fessin en aquell moment, podrien ser els mateixos???
Sembla la lluita entre David i Goliat però em temo que aquí Goliat guanyarà. M'agradarà veure que diuen d'aquest tema si tenim les eleccions.
D'altre banda estic content, la societat sembla que està viva i ja s'enfronta als tabús, als "això no toca", Visca!!!