dissabte, 26 de novembre del 2011

fins on arriba la corrupció

M'he proposat evitar parlar gaire de polítics perquè es un tema repetitiu i no els vull donar mes corda de la que ja tenen. Ara be, hi ha moments on es creua la ratlla vermella i necessito treure ho. Avui en tinc un cas.
El govern de l'estat ha indultat el sr. Sáenz, conseller delegat del Santander, d'un delicte per el qual ha estat jutjat i declarat culpable fins i tot per el tribunal suprem. A més aquest tribunal havia fet un informe desfavorable respecte a la concessió de cap indult. Tot i això el govern de l'estat, amb la conformitat explícita del PP, ha decidit, en aquests moments on ja no son ni tan sols govern, actuar sota ma i indultar un banquer que va abusar del seu càrrec. Així la "honorabilitat" d'aquest individu no queda afectada i pot seguir actuant com a banquer..... Això si, ha de pagar una multa de 3.000€. Recordem que ell havia acusat en fals per un frau de 3.600.000€ a uns empresaris. 
Trobo curiosa aquesta correlació de delicte i sanció quan penso en les sancions que qualsevol de nosaltres hauríem de pagar per infraccions misèrrimes i de les que mai no rebríem cap indult.
Quants favors està pagant aquest govern amb aquest indult? Podran tots ells encara seguir mirant als qui els varen votar tot dient hem estat honestos??
Es pot dir mes alt però no mes clar, fan fàstic!!

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Tal com es pot comprovar a http://twitter.com/#!/MiquelSaumell ahir, just quan es va saber la decisió del consell de ministres, vaig tuitejar el meu emprenyament així:
“L'indult a Alfredo Sáenz, sigui decisió personal de Zapatero o consensuada amb Rajoy, no te més que un nom: fastigosa corrupció”

Així que totalment d’acord amb tu, però espero que ni tu ni jo haguem d’anar mai a demanar un crèdit a can Santander, que el seu “community manager” vigila les xarxes de prop i segur que a hores d’ara ja ha passat nota a direcció.

jordir ha dit...

bé, la veritat no sempre va per el camí senzill....