diumenge, 6 de novembre del 2011

La Granés

El divendres a la nit ens vàrem trobar un grup de companys d'estudi lo qual no tindria gaire d'extraordinari si no fos que els que ens trobàvem "nomes" feia 41 anys que no ens veiem tots junts!!!.
Gràcies a la bona idea, paciència i tenacitat d'en Xarau i desprès altres com el Ribet, la Bigorra i la resta, un grup d'homes i dones seiem junts a sopar amb un únic nexe comú: estudiar COU a la Granés.
Situada al Passatge de la Concepció, la Granés es un centre on anàvem a parar principalment els qui no podíem acabar l'escola en el lloc on érem i buscàvem fer Cou per poder anar a l'universitat.
Jo hi vaig fer 6è i COU i el nostre curs va ser el darrer a fer la revalida de 6è al Menéndez y Pelayo i els primers a fer COU.......
41 anys després ens hem retrobat en un fet sense precedents sobre tot tenint en compte que la major part nomes vàrem coincidir un any d'estudis.
He de dir que va ser un esdeveniment molt emotiu. Tots dúiem el nom amb un lletreret per evitar els "gaps" de memòria i així facilitar la comunicació.
Em va agradar veure com la vida ens ha dut a cadascú per un camí tan i tan diferent.
pocs son els que han mantingut el contacte, jo nomes amb un parell.
No se si ens tornarem a veure, encara que la voluntat declarada de fer ho va quedar palesa.
41 anys han passat i per una estona semblava que érem els mateixos galifardeus de la Granés.
Us ho recomano, no perdeu mai el contacte amb els vostres origens, son part de nosaltres mateixos.