diumenge, 27 de novembre del 2011

tot s'hi val

Quan va començar la crisi tots vivíem en un mon mes aviat il.lusori on tot semblava possible i on tot semblava poder tirar endavant. Vosaltres, jo, tots vàrem estirar el braç i potser també la màniga va tibar una mica. Això es el que va passar i per això ara costa molt recular i tornar a agafar una posició menys satisfactòria però mes real.
Però mentre nosaltres fèiem això n'hi havia d'altres que aprofitaven per enriquir se de manera legal o il.legal sense preocupar se de res. La bonança tot ho tapava.
La crisi, en canvi, ha servit per anar descobrint, imagino nomes la punta del iceberg d'una trama de lladres força important: la CAM, Caixa Nova Galicia, Banc de València i ara Caixa Penedés. En cap cas es parla de petites quantitats, no: 10, 20 milions d'euros. Si senyor aquí ens posem el sou o la jubilació que ens dona la gana i cap problema.
De fet a cap d'ells sembla que els hagi passat res entre altres coses perquè sembla que darrera d'ells ni d'heu haver molts altres així que tots calladets.
Tot s'hi val. 
Avui llegia al diari que TV3 se li retallen les subvencions i la Mònica Terribas, directora de TV3 posava el crit al cel. Llegint una mica mes resulta que la mitjana de salaris de TV3 està per sobre els 60.000€!!!!!! amb jornada de 35 hores. Son 2.700 persones quan Antena 3 en té 1960 aprox. i Tele 5 1.600...... Curiós veure que quan un juga amb els diners dels altres no hi ha problema. Per què TV3 necessita 1.000 mes que la cadena privada líder al estat?
La catalanitat de la cadena no es una carta de llibertat per gastar sense límit. Ans al contrari, ells haurien de predicar amb l'exemple i ser mes austers i eficaços que els altres i així marcar el camí.
Com a mínim la crisi haurà servit per destapar una mica el pot de la merda per poder netejar.
El problema es que diuen que quan tu veus un iceberg, el que veus no es mes que el 15% del que en realitat es perquè el 85% restant està sota l'aigua així que imagineu quanta merda queda encara per destapar.....
Veurem quin una descobrim demà al diari.
Bon diumenge.....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per donar-me a conèixer aquesta notícia, així com moltes d'altres.
Pel que fa a TV3, és prou indignant. I encara és pitjor perquè encara van de bons, i de cadena model...

Per cert, el dia 18 d'aquest mes faig 17 anys ;)
Marc.

Anònim ha dit...

Et passo un vídeo interessant:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M2-IpEgwWwc#%20%20!

Marc.

Anònim ha dit...

Ah, res, veig que ja l'has vist.

jordir ha dit...

Per molts anys endarrerits. He estat fora i no he seguit el blog.
Que "disfrutis" dels teus 17 anys i molts mes.