dissabte, 26 de juliol del 2014

Sr. Pujol

Benvolgut Sr. Pujol,
No sé pas si aquest escrit li arribarà però tant de bo ho fés.
Soc un de tants Catalans que sempre hem cregut en que hi havia polítics i polítics en aquest país i vostè formava part, amb lletres majúscules, el grup dels grans polítics.
Com molts altres vostè m'ha decebut profundament. M'ha decebut perquè ha tingut 34 anys per corregir allò que vostè ja sabia que no era correcte. M'ha decebut perquè em temo que si no fos perquè hi ha un setge important a la seva família, còmplices tots ells i sobretot l'Oriol Pujol, em temo que vostè mai no ho hagués. M'ha decebut perquè ha deixat que ataquessin Catalunya i vostè s'ha amagat darrera Catalunya per uns interessos particulars. M'ha decebut perquè prou difícil ho tenim a Catalunya per arribar a ser un país i ara vostè fa que els d'allà tinguin molts més arguments per riure's de nosaltres. Finalment m'ha decebut perquè jo he crescut en la confiança d'un gran líder i es molt dur descobrir que aquest líder es igual o pitjor que els qui estem criticant.
Com a votant que he estat de CiU des d'el primer dia li demanaria que renunciés a la presidència d'honor que té per motius obvis, però com a Català li demanaria que renunciés als privilegis que encara avui té com a president de la Generalitat. Sembla obvi que els diners no els necessita i, a partir d'ara dubto que ens hagi de representar enlloc.
Pot semblar dur que mes de 30 anys de política es perdin per un acte així però fixis que vostè ens ha marcat un camí a seguir mentre vostè anava per una autopista, ha fet allò tan castellà de "haz lo que yo digo pero no lo que yo hago". Ens ha posat al mateix nivell que el PP i socialistes corruptes.
ES ben cert que hem de renovar el país i els seus dirigents. Tant de bo en Mas sigui un punt i a part.