dimecres, 3 d’octubre del 2007

aeroport del prat

francament sembla mentida com tots els politics es foten literalment de tota la població. La assignació de la nova terminal no ha esta res mes que la escenificació d'un muntatge per justificar la perpetuació d'Iberia.
diu el sr. Montilla, la sordina del govern de Madrid, que Iberia representa el 36% dels vols però no diu que Iberia ja no vola des de Barcelona exceptuat el pont aeri i Londres practicament. No diu que el pont aeri el vol per alimentar la famosa T-4 de passatgers per els seus vols realment intercontinentals. No diu que Iberia es una linea en fase de regressió i a punt de ser venuda. No diu que Iberia es una companyia amb una imatge patètica per el seu nivell de servei comparada amb la resta de lineas europeas. No diu que Iberia, a traves del seu president, encara deia aquest any que els vols intercontinentals no son rendibles a BCN, com ara el de Nova York
Aena i el sr Montilla diuen que volen afavorir els vols intercontinentals però ignoren que Sky team es el grup que mes vols intercontinentals té a BCN (Delta, Continental). One World no en te cap.
Pero bé. ningú protesta i aquell govern que se suposa que ens representa calla i diu que amen.
Aprofito per recordar que tampoc es parla de la gestió compartida.
En definitiva nomes som uns ploramiques, cridem molt per no res i ens conformem amb el que ens donen
un altre ocasió perduda