dissabte, 20 d’octubre del 2007

incompetents

a veure, si el AVE passa a dos metros del de rodalíes en aquest darrer tram dic jo que això ja se sabia no? Per tant si ja se sabía a que ve aquest conseller dient que ara toca parar rodalies "per seguretat". En el meu pais si hi hagues hagut un minim de PLANIFICACIÓ tot això ja estaria previst i per tant els autobusos que ara volen posar nomes serien una etapa mes ja prevista.
Però no, aqui res no està planificat i els polìtics segueixen jugant amb tots nosaltres. Sento la ministra, el Sr. Forlan i el conseller Nadal i penso que tots tres, com a minim haurien de dimitir si tinguessin un minim de dignitat.
En el mon de l'empresa tots ells estarien al carrer fa molt de temps.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Alguns pensem que tothom hauria d'actuar amb una mínima dosi de lògica, com hauria de ser, però això aquí i ara no es porta. Aquest és el país de la improvisació, i com més improvisis més lluny arribaràs. Creu-me, si pretens actuar amb lògica, a l'administració no faràs mai carrera. Aquesta colla de gent que dius i també els seus “jefes” son uns perfectes incompetents i uns irresponsables. Juguen amb el poble com si fóssim titelles. A l'empresa privada no és que els posarien "de patitas en la calle", és que ja no haguessin passat mai del primer filtre del departament de selecció de personal. No hi haguessin entrat mai a l’empresa privada, ni tan sols com a becaris sense sou.
Però saps què és el més greu de tot? Doncs que a les properes eleccions la gent els tornarà a votar. Això ja no és un problema d’incompetència dels governants sinó un assumpte molt més greu encara, és un problema de país i del seu baix nivell d’autoexigència personal i col·lectiva.
Vols saber el més graciós de tot? Algun d’aquests personatges s’emprenyen si els cantes les quaranta, es consideren gairebé intocables, i s’atreveixen a fer retrets a qui els critica. Jo m’hi he trobat ara, i la propera setmana ho explicaré al meu blog “El radar de Sarrià”. A veure si, almenys, ja que no dimiteixen algú es posa vermell.