dijous, 20 de novembre del 2008

La cúpula

Suposo que dient la cúpula ja sabem tots de que parlem, la famosa cúpula de les Nacions Unides a Ginebra, obra d'en Barceló, artista illenc. Com ja n'ha parlat tothom abastament no pretenc ser original però no puc evitar tenir que fer un parell de comentaris:
-Per que ens gastem aquesta quantitat de diners per una obra que només pot ser "disfrutada" per quatre polítics. Home, partint de la base que el pressupost en si es un atentat greu a l'ètica en un entorn on hi ha tantes altres prioritats, com a mínim haurien de fer ho en un lloc que sigui d'us majoritari, així els No politics també la podreim veure.
-No seré tan simple com el Sr. Robles que ho compara amb vacunes contra la malaria però si que m'agradaria entendre quin son els criteris que els nostres utilitzen a l'hora de confeccionar pressopostos. Jo no discuteixo la vàlua del Sr. Barcelói la seva obra pictórica però valia la pena gastar (no Invertir) 20 M€ en aquesta magna obra.
-El Moratinos ha dit al parlament que ell está orgullòs de qu hi hagi una obra d'un artista Espanyol a les NU. Jo em pregunto, el Kilo d'orgull patriòtic surt un xic car, no??