dijous, 11 de febrer del 2010

Barcelona segura

Un col.laborador de la feina, d'origen xinès, ha esta dos cops a Barcelona, en un any, els dos cops l'han robat al carrer.
El primer cop a las Ramblas, ahir cap a la zona de la vila olímpica. Per sort no va prendre mal.
A mes va poder disfrutar de la solidaritat ciutadana. El porter d'un hotel on va voler trucar per avisar la policia, no li ho va deixar fer i el va dir que busqués una patrulla que, "per allà n'hi ha moltes".
Va poder trobar una patrulla però no parlaven anglès......
Finalment ha pogut fer la denuncia i ja sap que mai recuperarà el mòbil que li han pispat, que no tornarà a sortir sol per Barcelona, ciutat insegura com poques i que la gent de Barcelona no ajuda gaire.
Oi que be!!!
Visca la gran imatge que dona Barcelona a qui ens visita, Sr Hereu, per què no plega

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcalde és incompetent de moltes formes, però creu que pot solucionar aquest assumpte? Això ni un alcalde ni el mateix mag Merlí, en definitiva, no se si és del tot correcte atribuir-li totalment la culpa.

Salutacions,
MG

jordir ha dit...

Amb tota franquesa si, potser no es ell sol qui ho pot fer però si ha de ser al capdavant del tema.
Per mi el millor exemple es Nova York on varen aconseguir eradicar la delinqüència de la zona del centre de Manhattan.
No deu ser un problema fàcil de resoldre però primer ell, després la policia i finalment la justícia

Anònim ha dit...

Evidentment que en Nova York ha disminuït la delinqüència respecte als demés estats de EEUU, però segons Forbes té un una taxa de homicidis de 3,7 per 100.000 habitants, mentrestant que en Catalunya es del 1 i escaig per 100.000.

Una altre cosa és la percepció que té el ciutadà, per el que parlaríem de un tema subjectiu. També s'ha de tenir en compte que Espanya es el 2on país amb més turisme, el primer, es França on la seva capital, Paris té una taxa de 1,71 per 100.000 habitants.

NCD