diumenge, 14 de febrer del 2010

partits

En una mateixa setmana dues coses ens expliquen la realitat dels partits polítics que tenim al nostre país.
En primer lloc ens hem quedat sense llei electoral, així de simple però seguim sense poder triar els nostres polítics. Ells fan la llei o millor dit, no la fan per tal d'evitar que hi hagi realment democràcia al nostre país. I ja està!!
L'altre dia em varen insistir en que hem d'anar a votar per evitar repetir el tripartit, però renoi, ni uns ni altres em donen cap argument. 
Per si no fos prou, els caps de llista prohibeixen parlar als seus si no es per riure las gràcies al cap. 
No es que  m'importi el que diu el SR. Maragall però si en canvi quan el Sr. Castells declara mes o menys: "faltaria mes que un polític no pugui dir el que pensa encara que sigui molest per d'altres".
Avui mateix llegeixes las cartes a la Vanguardia i totes, totes, tenen una queixa dirigida al Govern. Llei de vegueries, això es el màxim nivell de proximitat que tenim de l'interès dels nostres polítics per resoldre la crisi al país.
Sort en tenim que ara estem discutint la reducció de velocitat a les Rondes a 60km/h, això si es important i no us oblideu que el Sr. Alcalde ja ha començat la gira anant a veure les estacions pirinenques abans de viatjar a Vancouver per veure els jocs olímpics, es a dir que la seva prioritat es per el 2022......
No vull ser pessimista però tenim un panorama de lo mes atractiu, no trobeu???