dissabte, 27 de novembre del 2010

Boqueria

Al bell mig del Soho a Manhattan hi ha un restaurant que es diu Boqueria.
Tradicionalment, quan viatjo mai no vaig a un restaurant del país, qüestió de principis, es a dir com fan els italians que sempre mengen als restaurants italians.
Aquest cop, en canvi, el local em va semblar atraient i vàrem entrar.
La decoració, molt adient, el tracte agradable i cuina de casa al Soho. Pa amb tomàquet fet amb coca, patates braves dignes de la Barceloneta, pebrots del piquillo que no picaven, tapes que no desmereixen els bons de tapas de Barcelona.
Es la primera vegada que trobo un digne ambaixador de Catalunya fora de Catalunya.
Als prestatges hi havia ampolles de Vichy Catalán.
El restaurant era força ple i segur que això, amb el boca orella, difon la nostre cuina, els nostres productes i el nostre país molt millor que moltes campanyes que costen molt mes.
Jo, de política o hi entenc però de màrqueting i de màrqueting viral potser si que en se una mica
Catalunya no es una marca que es pugui construir a cop de talonari. Trigarem una mica però la marca es construeix poc a poc amb missatges consistents.
Catalunya, Barcelona son les nostres marques i un bon àpat es una bona manera de començar.
Si aneu a MY us el recomano.