dimarts, 2 de novembre del 2010

la transparencia del Sr. Recoder

Benvolgut Sr. Recoder,
Li escric a través del meu blog i, si els Srs. de La Vanguardia m'ho publiquen, a través de les cartes de La Vanguardia, perquè quan li he escrit directament, via la web de l'Ajuntament de Sant Cugat, vostè no ha considerat pertinent contestar ni directa ni indirectament a través d'un tercer i els Srs. del Tot San Cugat tampoc han valorat el meu escrit com mínimament interessant. Això diu poc de la seva suposada transparència, encara que imagino que quan comenci la campanya llavors si que es s'acostarà a nosaltres, els vilatans que l'han de votar.
Bé, anem al tema que es mes seriós.
Al Parc Central, el que vostè presumeix de ser el mes llarg d'Europa dins una ciutat té dues zones, la que cuiden i la que no cuiden.
La que no cuiden es la part mes nova, a la zona de Can Matas i dic que no cuiden perquè des d'el mes d'Agost no disposa d'enllumenat perquè uns brètols es van carregar sistemàticament totes les faroles, tallant el cablejat i deixant les tapes per terra. Avui, casi tres mesos després les faroles segueixen exactament igual, amb les tapes per terra i sense llum.
Evidentment com no hi ha llum, tots els qui passegem per allà, o correm, o senzillament volem gaudir del lloc al vespre, quan tornem de treballar  no ho podem fer.
El que fa rabia es que a l'altre banda del parc no hi ha cap problema de llum, així que imagino que hi ha vilatans de primera i de segona o incompetència i desídia d'uns funcionaris. 
Per cert, si aprofitant la campanya i passeja, vigili, alguns dels camins s'han literalment enfonsat perquè el terra ha cedit, però potser es massa demanar que arreglin llums i carrer.
Finalment li adjunto una foto d'unes tanques que impedeixen l'accés a un carrer entre Can Matas i els laboratoris Boehringer, que, segons diu el rètol, està tancat per obres però on no hi ha cap obra des de fa mesos. Desidia?, incompetència?, trii vostè
Salutacions cordials