dimecres, 1 de desembre del 2010

eleccions

Si no m'equivoco, els parlamentaris tenen l'obligació de declarar el seu patrimoni i els seus ingressos. Entenc que, a mes, aquesta es una obligació que afecta a tots els parlamentaris, inclosos els nous.
Així que ara tots els socis del Barça tindrem l'oportunitat de veure quin es el patrimoni que te el Sr. Laporta, un cop deixada la presidència del FCB. Us recordo que quan va assolir la presidència només era un advocat casat amb la filla del Sr. Echeverria, sogre i avalista. 
Ara ja no està casat amb aquella senyora, no te l'aval  del seu sogre però tinc molta curiositat per conèixer el seu patrimoni.
Potser, i dic nomes potser, ens emportarem alguna sorpresa sorprenent, valgui la redundància. I segons el que surti, llavors lo de la moció presentada per el FCB contra ell tindrà, o no, sentit i raó de ser.

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Una cosa és que els diputats hagin de fer aquesta declaració de bens que dius, i una altra és que es facin públiques aquestes declaracions. Lo primer és veritat, lo segon també ho hauria de ser... però no ho és. Per tant, ens quedarem amb les ganes.

jordir ha dit...

llàstima, diuen que L'Uzbekistan li ha provat força