diumenge, 15 de gener del 2012

prostitució

Bangkok es una ciutat immensa amb un munt de coses per visitar i fer.
Es, a mes, una de les ciutats segurament mes acollidores d'Àsia, a pesar dels seus defectes.
He tingut la sort d'anar hi un parell de cops i ara acabo de tornar hi. La ciutat ha crescut moltíssim i està plena d'enormes edificis, fantàstics hotels, tot això barrejat amb les ancestrals costums d'aquest país.
Quan hi vaig anar la primera vegada, Bangkok ja tenia fama de ser un lloc on feien el massatge tailandès i el que fos perquè les tailandeses eren unes noies molt maques. Avui, uns deu o dotze anys desprès això no ha canviat.
Pots fer un massatge tailandès, el qual recomano molt, es una barreja de ioga, massatge i "stretching", que no te cap final "feliç".
Pots buscar noies tailandeses, molt maques elles, per fer altres coses que no sigui massatges i això es el que m'ha xocat. Podria arribar a entendre, que no compartir, que un home "gran", busqui i pagui per el que no es capaç d'obtenir d'altres maneres. Pobres, prou pena i vergonya deuen tenir, o no....
El que no entenc son la quantitat de joves occidentals, nois de trenta i pico, acompanyats de noies locals. Sembla que l'home no ha evolucionat i segueix obsessionat amb allò que de sempre ha sigut la fixació del "mascle".
Com home em fa vergonya aliena passejar per els carrers de Bangkok i veure tants homes occidentals babejant darrera les noies tailandeses que han contractat.
Protestem de la prostitució al carrer, a les carreteres, on sigui però nomes criminalitzem les verdaderes víctimes. Quan començarem a perseguir els qui contracten una prostituta.
Ànims, any nou, any de canvis, en lloc de treure les prostitutes treïem los a ells......