divendres, 3 de febrer del 2012

Som un pais de llestos

Som un país de llestos, això no ens ho treu ningú.
Jo crec que els Catalans hauríem de seure a la cadira del psicòleg i això potser ens ajudaria a desbloquejar nos com a país.
Abans d'ahir els serveis meteorològics de Catalunya varen fer una previsió de tempesta de neu força important i capaç d'arribar a afectar tot el territori. Ahir la tempesta hi va ser al matí però la de la tarda no va tenir la força prevista inicialment.
El Govern de la Generalitat, recordant, imagino, el que va passar fa un parell d'anys va desplegar tot allò que podia i es va avançar als esdeveniments que, afortunadament no van ser tan forts com era previst.
Escoles tancades sense tempesta, carreteres cobertes de sal sense neu, UAB tancada, etc...
No ha fet falta esperar gaire per sentir totes les befes i comentaris sardònics contra el Govern i les entrevistes "brillants" de TV3 on es veuen pares irats perquè no ha nevat i els han tancat l'escola........fins i tot en Manel Fuentes a Catalunya Radio ja feia d'analista meterològic aquest matí.
Be, jo soc dels qui prefereix que no hagi passat res, dels qui encara recorda la manca de previsió de l'altre nevada i les seves conseqüències.
A tots els llestos que ara, un cop ja ha passat, critiquen alegrement als qui, com a mínim han pres una decisió a temps, nomes els plantejo una pregunta: que haguéssiu fet vosaltres en el seu lloc?
Nomes els qui prenen decisions s'equivoquen, però son molts els qui corren a criticar el que faci falta.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Avui coincidim. Ahir, preguntat en Quim Nadal, exministre del tripartit, per aquest tema i pel record de la nevada que hi va haver fa un parell d'anys amb l’inútil d'en Saura de conseller, va respondre que “bàsicament, la diferència entre l’episodi meteorològic d’avui i el de fa dos anys és que... avui encara no ha nevat”. Aquests gironins se les saben totes!