dijous, 19 d’abril del 2012

Imatge

Espanya es un país de segona divisió. Desafortunadament Catalunya, de moment es dins l'estat Espanyol i l'imatge que avui projecta Espanya es de pena.
El que ha passat amb Repsol no es casual en el temps. Han buscat el moment de debilitat màxim en la imatge i, sobretot en el seu pes específic, abans d'expropiar.
Reacció tova de tots els països "amics" que miren cap el altre costat, els Europeus que, com sempre, pensen primer en si mateixos, EEUU, que s'ha assegurat que les seves accions no siguin tocades i espera...., els Xinesos calladets perquè ells seran els propers socis de YPF.
En definitiva nomes Mèxic, soci de YPF, pobre bagatge.
Espanya te un problema i Catalunya, de rebot te un problema. 
Les empreses Espanyoles i les Catalanes ens ho hem de fer mirar perquè la nostre feina ara es doble, fer la feina i a mes justificar que el fet de ser d'on som no significa que siguem incompetents com els nostres dirigents.
De moment, des de la nostre petita empresa, nosaltres ens dediquem a potenciar l'associació amb Barcelona, per davant de Catalunya e ignorar l'Estat. Barcelona es, encara ara, una icona reconeguda, acceptada i valorada per tothom. Catalunya, no ho oblidem, te un coneixement espontani molt mes petit.
Quan viatjo i em pregunten d'on soc, resposta: de Barcelona. Tothom ho entén. Els qui em coneixen saben que soc Català i que això no necessàriament significa res mes ni res menys.
Si teniu sort de poder exportar i moure's mes enllà dels Pirineus, recordeu, Barcelona es la referència, després ja explicareu que es Catalunya, un cop hagueu tancat la comanda.....   

3 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Llegeixo aquest article amb una mica de retard i encara que te m’has avançat (jo tractaré el mateix tema aquesta mateixa setmana) t’haig de donar tota la raó.
I com que diuen que avui és Sant Jordi, moltes felicitats!

jordir ha dit...

Gràcies, ésser felicitat via blog es una novetat per mi.
Bona diada

Anònim ha dit...

Felicitats, Jordi. I per molts anys de blog: gràcies per compartir amb nosaltres la teva veritat.

Marc.