dimecres, 25 d’abril del 2012

Repsol

El govern Argentí va decidir intervenir Repsol i s'ha desfermat tot allò que els polítics empren amb total impunitat: el populisme i la gent i cau de quatre grapes.
Argentina ha atacat una empresa Espanyola!!!! Repsol es una empresa Espanyola!!!!
Quan parlem de Repsol suposo que parlem d'aquella empresa que ens ha anat pujant el preu de la benzina sense cap mena de mirament ni consideració per els Espanyols, oi? on es la espanyolitat d'aquesta empresa, en els tributs i rendiments que deixa al esta Espanyol? ho dubto.
A l'altre costat de l'Atlàntic la cosa encara es pitjor, allà es la guerra que s'ha declarat entre Espanya i Argentina. Un exemple real d'avui mateix: al despatx hi treballa una dona Argentina des de fa anys. La seva mare viu a l'Argentina. La bona senyora va trucar a la seva filla tota amoïnada l'altre dia i li va preguntar si la empresa l'havia represaliat o amenaçat.......per la decisió de la Kirschner.
Sap greu veure lo fàcil que es manipula al poble, el baix nivell d'educació dels països per saber triar els missatges.
A mi, se'm refot el que li passi a Repsol. De fet un bon disgust ja em sembla bona cosa perquè també m'agradaria saber quina ha estat l'actitud de l'empresa a l'Argentina tenint en compte lo ètics que son a Espanya i Catalunya. Dit això, bons amics Argentins gens ingenus  m'han comentat que es veuen venir un nou "corralito" perquè el país va de pet cap a una nova crisi.