diumenge, 29 d’abril del 2012

municipis

Llegia avui al Periódico un article d'aquells que e, demostren, un cop mes, que els polítics no volen arreglar el país o com a mínim nomes faran allò que no els faci perdre vots.
Reduir municipis?
Per què? per reduir despeses, per economies d'escala, per optimitzar els recursos escassos, per eliminar duplicitats, per evitar despeses inútils, per evitar infraestructures permanentment buides e inútils, en definitiva millorar els serveis. Imagino que la llista es infinita o com a mínim molt llarga.
Anem als problemes d'aquesta reducció: pèrdua de llocs de treball de polítics, pèrdua de pes dels polítics????????
Al Regne Unit, amb 61 milions d'habitants tenien 1.520 municipis, ara en tenen 400. A Catalunya en tenim 947 i a Espanya en tenen 8.116 però ningú gosa ni gosarà tocar ho, es mes fàcil retallar altres coses.
Poca gent mirarà aquest post i desafortunadament ningú d'aquells als qui dirigeixo aquest missatge no em contestarà, pena, m'agradaria saber com contesten, oi?
Per cert, l'altre dia parlava de Barcelona com a marca mes poderosa de l'estat i avui en surt un article a La Vanguardia, serà que algú em llegeix a part dels incondicionals????