dimarts, 15 de maig del 2012

445.568

Aquest es el nombre de polítics membres de l'administració pública a l'estat Espanyol del que encara formem part segons un estudi fet per assessors de la Presidència del Govern.
300.000 polítics mes que Alemanya país que ens dobla en població. El doble del percentatge  per habitant que te Itàlia. Espanya te 300.000 polítics empleats per elecció o per designació directe.
Per si a algú se li genera un dubte, aquesta diferència no ve per professors, administratius o metges o policies sinó per polítics, majoritàriament com assessors, assessors que assessoren assessors que assessoren assessors i així fins a quatre cops abans no arriben al assessorat i sobretot les comunitats autònomes en les seves divisions inmobiliàries.
També es destaca en aquest estudi que tenim ni més ni menys que 65.130 al.liberats sindicals.
Senyors polítics, no dieu que ara es hora "d'apretar el cinturó", doncs aquí teniu una bona partida per atacar, no tingueu por, cap ciutadà no us ho recriminarà.
Com a mínim ara sabem qui ens enganya i com ho fan però encara no hem aconseguit que ho arreglin i es que encara ens falta uns anys d'educació i ètica política per arribar a Europa.
Els meus fills confio en que tindran millors polítics en el futur a mig termini.