diumenge, 13 de maig del 2012

El molino

Aquest cap de setmana ha estat intens en moltes coses de les que vull escriure i ja aniran venint però començant per lo agradable, lo primer es lo primer.
Divendres varem anar a veure Agost, obra de Tracy Letts dirigida per Sergi Belbel.
No sé si trobareu entrades, a nosaltres ens va costar i això que es la reposició.
L'obra es un drama com un piano però es una gran obra. L'escenografia es simple però molt ben pensada i dissenyada.
Pots seguir l'evolució de les escenes i canvis amb un sol escenari.
El repartiment es de luxe i tots ells treballen força bé. Menció apart es mereix Anna Lizaran, una actriu increïble amb un treball fantàstic. Emma Vilarasau per mi, una gran actriu però un pel sobre actuada, Abl Folk, un "actoràs".
Una història del midwest americà, un drama que no es el millor que es vol veure un divendres en plena crisi però ella, l'obra no en té cap culpa.
Dissabte no obstant, canvi de registre, ens varen convidar al Molino. No ho havia estat des de fa molts anys, es a dir, quan encara era l'antic Molino.
El lloc està completament remodelat amb molt de gust però sobretot amb molt de criteri. Vuit pisos que permeten molts usos i configuracions. L'escenari té una pantalla de leds que permet alternar imatges amb actors.
L'espectacle, burlesque, sembla un pont entre el passat i el present.
Stritpease, juguesques, acudits "verds" i polítics, noies molt maques, d'altres no tant, un/a ballarí/na de flamenc molt bo, etc.
El presentador ajuda a passar les dues hores que dura l'espectacle com si res.
He d'admetre que si no ens haguessin convidat no hi hauria pensat però ara que hi he anat crec que va ser una bona idea.
Els qui ara dirigeixen El Molino han sabut actualitzar un concepte caduc i decrèpit i fer lo vàlid per les generacions d'aquest nou segle. 
Es un divertiment entretingut, on el sexe segueix sent el vincle, noies i nois, que n'hi ha de tot, vestits, mig despullats o despullats del tot. Especialment divertides les ventoses que es posen les dones als mugrons......
No sigueu carcas i aneu a El Molino, una bona vetllada, riureu una estona sense cap compromís i el pitjor que us pot passar es que una noia us tregui a ballar....
Una bona iniciativa empresarial i una bona idea per el cap de setmana.