diumenge, 20 de maig del 2012

"teng collons"

El sr Monago, president d'Extremadura, ja fa uns dies va treure el seu millor Català i sobretot va treure allò que sempre ha caracteritzat als homes espanyols, una "hombría" basada en els seus atributs sexuals. Em fa por pensar que deuen pensar els seus conciutadans veien el seu màxim representant parlant així però espero que tinguin mes seny que ell.
Espanya, el país del que encara depenem, aquest divendres encara ens va donar una lliçó de "por mis cojones" i ens deixa anar allò de que el dèficit de Madrid, València, Castella La Manxa i Múrcia es, en el primer cas el doble (només el doble) del anunciat el dia abans!!!
Bé, els irreductibles conqueridors Espanyols ara podran saber el que son els interventors Europeus i es que han demostrat que els seus atributs sexuals deuen ser inversament proporcionals a la mida del seu intel·lecte i encara es creuen que tot s'hi val.
Jo li diria al sr. Monago que hauria de fer l'Ave d'Extremadura fins l'aeroport de Castelló, passant per l'aeroport de Castella i el tram d'Ave d'Albacete i d'allà a Galícia, també en Ave....
Un es pregunta, un altre cop, que hauria passat si Catalunya hagués sigut la comunitat que duplica el seu dèficit, igual que ja vaig preguntar ho amb Bankia si hagués estat La Caixa...
Bé, Espanya ha sigut informalment intervinguda i aquesta setmana ho serà de manera mes visible quan hagin d'intervenir els bancs.
Em sap greu perquè encara ens tocarà patir una mica mes però com a mínim ara ens dirigirà algú que tindrà segur més criteri (hopefully)
Bona setmana que hi ha feina a fer!!!