dimecres, 19 de setembre del 2012

gossos gironins...

Avui l'Ajuntament de Girona ha demostrat lo important que es legislar les coses importants.
La ciutat de Girona té, aproximadament, uns 752.000 gironins, gironí amunt o avall i també té uns 2.200 gossos censats a la ciutat. Això representa, més o menys un 0,3% sobre la població humana, es a dir un gos per cada 342 habitants, el que podríem escenificar com una proporció entre irrel.levant o inexistent???
Bé, en honor a la veritat, el Sr. Alcalde diu que també hi ha uns altres 2.200 gossos no censats!! Si no estan censats com saben que hi son i que son 2.200?. Potser les ments privilegiades  pensants han decidit que per cada censat n'hi ha un de no censat i així tapen la seva incompetència.
Bé, dit això seguim amb les dades d'aquesta important decisió legislativa. Resulta que en els set primers mesos del any han sancionat 24 persones per propietaris que no han recollit les cagarades dels seus gossos, es a dir un 0,000003% si no m'he equivocat. 
Doncs bé, per evitar aquest gravíssim problema ciutadà l'Ajuntament de Girona farà una campanya de sensibilització en premsa, radio, banners, busos i altres, pressupost no especificat, mes un web especial per tractar el tema.
Finalment, el representant de l'Ajuntament hi afegeix una dada clau: "L'Ajuntament subratlla l'elevat nombre de queixes ciutadanes". Bé saben estimar el nombre de gossos no censats però no poden dir el nombre de queixes registrades, curiós, oi?
Bé per evitar tantes infraccions es sancionarà entre 150 i 300€
Quin deu ser el  cost de la campanya? quin es el regidor que ha trepitjat la cagarada que ha engegat aquesta acció punitiva tant important i costosa???
Conciutadans de Girona, no creieu que hi ha unes quantes coses mes importants que les 24 cagarades de gossos?