dimecres, 19 de setembre del 2012

Jocs del Mediterràni

El Govern central comença a ensenyar les seves cartes sense cap embut. Els Jocs del Mediterrani del 2017 no tenen garantit el seu finançament per la part del Govern Central.
Han declarat explícitament que, ateses les circumstàncies i restriccions aquests jocs ja no son prioritaris ni importants.
En canvi els JJOO de Madrid del 2020 no corren perill.....
Ho poden dir més alt però no més clar: primer Madrid i Espanya i després, si queda "algo" ja mirarem la resta.
Sr. Ballesteros, alcalde de Tarragona, del PSC per ser més exacte, que opineu? vostè que, imagino que no vol cap mena de separació de l'estat, que opina ara de l'actitud dels qui, com vostè, opinen que Catalunya no te dret a exigir res ateses les circumstàncies. Creu vostè que la Sra. Chacón o el Sr Rubalcaba hi diran alguna cosa?
Potser aquestos jocs podrien ser el primer esdeveniment esportiu de la nova Catalunya, la Catalunya lliure??????????
Apa, bon vespre

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Ahir se’m va escapar el riure, sí, i amb això ja et contesto el teu comentari. Abans hi posaria a un tal Jordi Rey; jo ja et faria d'assessor i, tractant-se del meu país, durant una temporada treballaria gratis.

I ara una mica de pedagogia de cara als nous temps. Comences l'article d'avui dient que "El Govern central..." bla bla bla. De centrals, Jordi, els governs ho són tots. El de Catalunya, centrat a Barcelona; el de Portugal, a Lisboa; el de França, a Paris, etc. El que et vull dir és que quan dius "el govern central" alguns d'entrada entenem que et refereixes al nostre govern, el de Catalunya, però després llegim i veiem que et refereixes a un altre govern. Evitaríem malentesos si quan ens referissin a governs que no són el nostre els anomenéssim pel seu nom: el govern francès, el govern espanyol, etc. És com aquells catalans que diuen “el rei”, o allò tan ridícul de “sa majestat el rei”, en comptes d’anomenar-lo pel seu nom: el rei d’Espanya. Petits detalls d'un que s'hi fixa!

jordir ha dit...

L'inspector Clouseau, al costat teu es només un aprenent. No en deixes ni una a l'atzar.
Si senyor, vigilaré més.