dimecres, 19 de setembre del 2012

Qui mana allà?

Allà, al Estat Espanyol, cada cop mes lluny per a mi, hi tenen un petit problema de govern.
Se suposa que hi ha un cap de govern i un cap d'estat. El primer s'anomena Rajoy per qui no ho sàpiga i el cap d'estat es el "caçador" faldiller, altrament conegut com el rei.
El primer crec que acaba de batre un record en la història dels caps de govern: ser el primer i potser únic cap que no ha vist i reconegut el fet que una quantitat indeterminada de ciutadans, teòricament del seu país, aproximadament entre 500.000 i 1.500.000, i no ha sortit a cap mitjà de comunicació per dir, ciutadans: reconec que teniu un problema. Senzillament això hauria estat un mínim senyal de respecte.
Busqueu un país on el seu cap de govern hagi ignorat explícitament un numero tan significatiu dels seus conciutadans.
Que pot justificar aquest silenci? la seva ignorància, la seva incompetència, cap altre idea??
Aquest es el primer problema, el segon es el rei.
Qui es ell, per judicar i opinar sobre el que ens convé o no, aquest home que senzillament es família directe de qui ens va dur a la situació on som ara? aquest home que es corrupte (està provat), ni tan sols el vol la seva dona, i ni tan sols te la ètica suficient per renunciar al seu càrrec, després de tots els escàndols en els que està ficat.
L'un no parla mai, de fet l'esperen a Europa, i l'altre nomes parla quan no ha de fer ho. Fins i tot el va callar el Sr. Chavez......
Potser aquest post es molt trivial, poc original, segur però crec que comença a ser hora de posar a cadascú en el seu lloc i un mateix també.
Els Espanyols tenen un problema.