diumenge, 14 de juliol del 2013

Sant Cugat, ciutat intel.ligent

Avui hi ha un escrit a la Vanguardia que parla de Sant Cugat com a exemple de ciutat intel.ligent.
No negaré les moltes coses que es fan a Sant Cugat però presumir d'un sistema de recollida d'escombraries que, segons diuen optimitza el quan s'ha d'anar a recollir però en canvi "ignora" que aquest mateix servei es el que ha reduït el nombre de contenidors al carrer fen que els vilatans haguem de recórrer distàncies cada cop més llargues. Per a mi no es cap problema però hi ha molts carrers on hi viu gent gran a qui no els es tan fàcil carregar la brossa 50 metres o 100....
També es parla de controls de rec automàtics que miren la humitat de l'aigua!!!!!!!!
Bé, us convido avui mateix a que passegeu per els diferents parcs de Sant Cugat: parc central, el parc davant de l'arxiu, el parc, encara no parc, a sota d'Olabarria i digueu me  si un sol de tots ells te un mínim d'aigua que pogués garantir la existència de gespa o algun tipus d'herba que donés el to verdós. HI ha trossos on les males herbes hi son tant poderoses que ni tan sols es pot trepitjar.
Trobo que l'Anna Cabanillas s'ho podria mirar amb un xic més de detall abans d'escriure i sobretot la Sra. Conesa, alcaldessa de la vila que, per cert no contesta als mails que se l'hi envien (no som en temps d'eleccions) presumir menys i ser més curosa amb TOTS els vilatans i no només en l'únic carrer intel.ligent de la vila, curiosament al costat de l'Ajuntament.