diumenge, 2 de gener del 2011

monument gai

Ho comentava un amic l'altre dia, com es possible que el Sr Hereu sigui tan dolent o tingui assessors encara pitjors que ell. Però la veritat es que aquest alcalde es capaç de fer la mes grossa cada vegada que respira.
Segur que ara era el millor moment, en la seva legislatura, per proposar un monument als homosexuals que han patit a lo llarg de l'historia la persecució i, sobretot, instal·lar aquest monument davant de la Sagrada Família. Només li ha faltat que aquest monument sigui un símbol falic per acabar ho d'adobar.
En primer lloc no estic segur que els homosexuals necessitin d'un monument!! Ho dic amb el màxim respecte per tots ells, no veig quin es el sentit de fer un monument a qualsevol orientació sexual, perquè no als heteros?. Si volem homenatjar a grups que han patit persecució hem de fer un monument a les dones maltractades? i com elles a qualsevol altre grup que hagi patit qualsevol tipus de persecució.
En segon lloc qui es la ment clarivident que ha ubicat aquest monument davant del temple de la Sagrada Família, segur que el millor enemic d'en Hereu. Hi ha milions de llocs a Barcelona molt mes adients i, com a mínim sense cap objecte de crítica ni susceptibilitat però no. També l'haguessin pogut proposar davant de les escales de la Catedral, oi??
Finalment diuen (no ho he vist) que el monument en qüestió no te la consideració de tal i es rosa..... No ho acabo d'entendre, ser homosexual es una opció però no ser perquè s'ha d'associar al color rosa, no es tracta de buscar la normalitat i no la anormalitat?
Renoi, si hagués estat el dia 28, hagués estat una gran innocentada, la pena es que la no innocentada es que tenim hereu fins al Maig.