dimarts, 15 de juny del 2010

tunels de Vallvidrera

Segons l' Expansión els Túnels de Vallvidrera perdran usuaris per tercer any consecutiu!!
Tenint en compte que Tabasa es una empresa pública em ve una primera pregunta al cap i es: que passa quan una empresa pública no obté els resultats desitjats, es fa fora als gestors?? nooooooo, es busquen solucions???
Com un es mes aviat curiós segueixo llegint l'article (9/06/2010) i veig que es una empresa amb 78 empleats i, cosa curiosa, onze consellers (no esta malament la proporció, toca un conseller per cada 7 empleats...) que han cobrat (els consellers) 92.540€ es a dir 8.412€ per cap, fantàstic si aquesta es la vàlua del seus consells....
Fins aquí tot es informació financera i política però es que jo agafo els túnels un mínim de dos cops al dia i alguns cops quatre, es a dir que els conec una mica.
Dons bé, cada dia hi ha cua als peatges, just en el moment mes car per nosaltres, usuaris, i en els set anys que fa que els utilitzo no he vistmai que hagin fet res per impedir aquest embus.
Però aquest no es el pitjor, quan surts dels túnels, camí de Barcelona ve el pitjor embús, la sortida cap a la ronda de dalt i la Via Augusta. La cua de la sortida de la ronda te un mínim de 1km de cua parats, dia si dia també i no hi ha hagut cap canvi ni cap millora.
I un llavors pensa, i els consellers que aconsellen, o es que nomes son càrrecs per cobrar.
No han pensat mai en desdoblar, en fer una modificació de la sortida per evitar que ens quedem amb un sol carril operatiu, en buscar solucions que aportin fluïdesa al transit. 
Lo únic que han sabut fer es pujar preus (els suposats preus dissuasius) que ja han aconseguit el seu objectiu, dissuadir a molta gent.
Visca els consellers per empreses que no deixen de reduir ingressos tot i que son, pràcticament l'únic accés per carretera de la gent que ve de la banda de Rubí, Sant Cugat, etc (no contarem ni l'Arrabassada, ni la de Vallvidrera per perilloses i poc recomanables).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Perquè no agafes el ferrocarrils?
Trobo un abús el preu del túnel, però bé d'algún lloc, aquest consellers, han de treure els diners, no? i com que a Sant Cugat anem molt sobrats...

A pagar i pagar.
Salut!

jordir ha dit...

la veritat es que no els agafo totes les vegades que podria però cada cop ho faig mes i mes sovint.
Diria que a casa, cada cop ens ho combinem millor per reduir el nombre de cotxes.
Al final potser si, FCG i una bici per fer la resta del trajecte