diumenge, 17 d’octubre del 2010

FC Barcelona

Hi podeu posar tots els ets i uts que volgueu però el Sr. Rosell, actual president del FC Barcelona, ha fet una cosa que hauria de ser norma de conducta entre tots els qui es fan càrrec d'un càrrec institucional de qualsevol tipus, social, empresarial o polític, comencin per aclarir el llegat que els hi toca gestionar, netegin tota la porqueria, encara que això representi rebentar moltes butllofes i la merda s'escampi.
El Sr. Laporta i cia han confós el nostre club amb casa seva i han tirat de veta allà on no tocava ni com calia i, a mes ha jugat amb els sentiments de quasi be la mitat dels socis als qui ha fet creure que tot si val si els resultats esportius acompanyen.
No senyor, de fet, crec que el verdader heroi esportiu del club es el Sr. Murtra, el qui va proposar al Pep Guardiola i el que va proposar el patrocini d'Unicef.
Ara el Sr. Laporta dirà que es divideix el club, que el volen difamar, etc. Cap problema, nomes te que portar a tots els socis els informe de detectius amb els que s'ha gastat 3 milions, o els justificants dels vora 400.000€ en despeses de targetes o els dels viatges, ah! i un petit detallet mes, que escrigui en un paper que no s'ha enriquit a costa del club i no ha cobrat cap comissió en cap transacció del club i ho signi, llavors me'l creuré.
Fins llavors seguiré creient que per fi el club comença una nova època li pesi a qui li pesi.
Llàstima que això no passarà el 29 de Novembre.
Bon vespre