dimarts, 12 d’octubre del 2010

Rouco Varela

Sabeu qui es? Es el president de la conferència episcopal espanyola, i que vol dir aquest títol, be no ho sé però em sembla que es refereix a que es el número 1 de l'església de l'estat i que ell els mana  tots i dictamina el que es bo i dolent per els catòlics del estat.
Hauria de ser un home "bo", un d'aquells homes que prediquen amb l'exemple de la concòrdia, de la pau, de la germanor, de la pietat, de la bonhomia, de la generositat, etc.
Be, dons en Rouco Varela es l'antítesi de tot això, es dictatorial, gelós del seu comandament,  despietat amb els seus enemics que son tots els qui no pensen com ell, i, sobretot, es un home que te la política molt per sobre de la religió i això el fa un ser poc creïble i menys respectable.
Aquest home, màxim representant de l'església de l'estat, en la seva posició  maximalista, ens ha deixat la seva darrera perla episcopal, ha ignorat que el Papa ve a Barcelona i a Santiago de Compostela perquè només pensa que l'any que ve el mateix Papa anirà a Madrid per una trobada de joventut, i es que inaugurar la Sagrada Família, no fa per ell i Santiago tampoc, deuen ser coses secundàries. I encara que ignori algo de Catalunya entra dins lo normal, que som Catalans, però el sant patró de les Espanyes.....
Benvolguts amics catòlics practicants, comença a ser temps de netejar aquests caps decimonónics i deixar entrar aires nous, potser així l'església tornarà a ser digne del que representa