dilluns, 30 de maig del 2011

Sr. Montilla

NO sabíeu perquè la crisi ens ha tocat tant fort a Catalunya, perquè el Govern del tripartit ha estat el mes nefast que hem patit des que tenim governs autonòmics, perquè som la riota de la resta del estat, be, jo fins ara en tenia una idea, ara en tinc la prova: escolteu l'entrevista d'en Manel Fuentes al matí de Catalunya Radio, avui, al voltant del es 8h30.
Es un document digne de ser estudiat a l'escola: com no saber contestar cap pregunta, com confondre les preguntes, com contestar el que no toca, com anar a pinyó fixe fins i tot encara que et deixis la coherència a un altre barri, com defugir la responsabilitat pròpia, com mostrar una capacitat molt limitada de raonar amb criteri i, sense voler ser dramàtic, com veure que una persona amb una limitada intel.ligència ha estat al front del nostre país els darrers quatre anys.
Lo pitjor es que ni tan sols va guanyar les eleccions. Tan de bo que els del Polònia haguessin estat els qui realment haguessin governat, com a mínim, dins l'incompetència haguéssim rigut.
Sentir lo a la radio a aquella hora m'ha deprimit per bona part del matí.
SI ho voleu escoltar feu ho el vespre i així no us afectarà tant.