divendres, 13 de novembre del 2009

la selecció Catalana

Em sembla que mai, en l'historia de la selecció Catalana, s'han reunit tants periodistes al voltant se. Però no ens enganyem, la noticia no ha estat la selecció Catalana sinó que un senyor que mai no s'ha dignat parlar en Català i mai no ha buscat cap integració personal es qui es fa càrrec de la selecció.
A partir d'ara seguirem sense tenir un equip reconegut però tindrem un entrenador Holandes.
Això si, el president del Parlament hi era a la presentació, així com el president del Barça i altres inclits personatges del nostre País.  Cap d'ells hi va ser quan l'entrenador escollit era el Pichi Alonso o en Caparrós, conclusió, lo important no es l'equip sino l'entrenador................. 
Tot s'hi val si el personatge forma part del "cercle virtuós", ah! i els mitjans no hi troben cap pega.
Ja ho sabeu, tot depen del color del "cristal con que se mira"

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Jordi, francament, amb aquest apunt sembla talment com si baixessis d’Arbeca. Aquí no només no parla català l’entrenador (que si vols que et sigui franc, a mi tant se me’n dona) sinó que tampoc ho fa la majoria dels futbolistes. Aquí el català és un zero a l’esquerra, el que compta és el màrqueting i tots aquests intangibles que per alguns només són fum però que altres en saben treure un rendiment, el nou entrenador el primer de tots. Un entrenador, per cert, que presumeix de no cobrar, com si només hi hagués una manera de cobrar... Què els hem d’explicar als holandesos en assumptes de butxaca?
PS: els articles que no et comento sàpigues que no és perquè no tingui res a dir sinó per no abusar de l’espai. Però els llegeixo tots.
PS2: aquesta postura tan estranya que ja fa dies que mantens a la dreta del teu blog, vols dir que no t’arribarà a cansar?