diumenge, 31 de gener del 2010

Olga Lanau

Sra. Lanau, vostè ja no està qualificada per dirigir el Departament al qual ha deshonrat. Diuen que "el ladrón cree que todos son de su misma condición" y vostè s'ha aplicat el mateix mètode a l'hora d'acusar a altres del que vostè no ha sabut gestionar.
Acusar a la premsa d'afectar i atacar la moral del cos de bombers tot i portant al costat el "cap" de bombers per donar mes credibilitat a las seves paraules es caure molt baix.
Recordo quan el Manel Fuentes la va entrevistar a Catalunya Radio, que ell buscava sobretot aclarir el que va passar i va repetir que no buscava culpabilitat sinó responsabilitat, dues coses diferents.
Vostè està barrejant naps amb cols perquè intenta implicar a tot el cos de bombers, que va fer una feina encomiable i a mes ho va pagar amb la mort de 5 companys, amb la responsabilitat de qui, en alguns moments no va saber dirigir o es va equivocar o ambdues coses i que ara no es capaç de fer front a las seves responsabilitats.
Estic convençut que els bombers estan afectats, segur, perquè no hi ha res pitjor que veure que el teu cap no es capaç d'assumir la seva decisió, segur perquè barrejar als uns i altres per tal de fer veure que la feina dels bombers i les ordres dels seus caps es una sola cosa i si ataques l'un ataques els altres es una falsedat, segur perquè jo no voldria tornar a apagar un incendi si el que m'ha de dirigir es el mateix que ara no es capaç de reconèixer el que va fer malament en el seu moment.
Si la cadena de comandament es va equivocar en algun moment, ho admet, i si fa falta dimiteix i s'ha acabat, no cal enmerdar a tothom.
Llàstima, al principi fins i tot em va inspirar respecte,ara no. 

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Una veritable desgràcia aquesta senyora, talment com els seus caps polítics.