diumenge, 18 d’abril del 2010

spanair vs vueling

El divendres el Sr. Piqué i el Sr. Soriano varen xerrar, en el marc d'una conferència, del futur del Prat. 
Una de les coses que em meravellen es com les persones tenen el que podem anomenar memòria històrica, o millor dit manca d'aquesta memòria.
El Sr. Piqué n'és un bon exemple. Cito: "no es un problema de voluntad política, sino de racionalidad empresarial"... Algú creu que la decisió de retirar se de tots els aeroports estatals i capitalitzar Barajas sacrificant la resta no va ser una decisió política?, algú creu que no es una decisió arbitrada per el Govern de la Sra. Aguirre. Bé això deu ser una anècdota. 
En segon lloc ara, que no abans, afirma que "está trabajando para convertir Barcelona en una red de conexiones".... No era ell qui deia que el objectiu de Vueling era fer punt a punt no fa pas gaire? Segueix el home tot inspirat que: "el Prat debe pasar ineludiblemente por potenciar las conexiones con Asia"... i, finalment i per donar nos ànims, afirma categòric: "la aerolínea estudia empezar a facilitar la conexión de vuelos en la capital catalana para, a medio plazo, alimentar hipotéticos nuevos enlaces de largo radio de Iberia o los socios de la alianza One World".... Be, si tenim en compte totes les sal vetats esmentades, crec que puc assegurar que, mes o menys per quan tinguem l'Estatut aprovat disposarem de connexions intercontinentals
Jo, de moment, segueixo amb el meu criteri:
- en primer lloc si es vol nacional agafo Spanair
- si es vol Europeu qualsevol companyia de Star Alliance o Sky
- si es cap Asia, Star Alliance, primant Lufhtansa i Swiss i si puc (son mes cares) las Asiàtiques, com ara Singapore, Qatar.
- si es EEUU, segueixo provant Swiss, Lufhtansa o fins i tot Air France o las americanes.
- si es Argentina, Aerolineas.
Em sembla que a Iberia ja no la necessito per cap vol, gràcies a Deu i a Vueling cada cop menys.
M'agradarà veure que diu el Sr. Piqué quant  comenci a volar la nova companyia d'Iberia que es la que se suposa es crea per alimentar Iberia, es a dir Barajas.