dissabte, 17 d’abril del 2010

Sra Lauroba

Es el nom de la funcionaria de Justícia que va ser entrevistada per en Manel Fuentes a Catalunya Radio, aquesta setmana, arrel de la denúncia presentada per uns pares de l'escola Esmen, que pertany a una fundació presidida per el polifacètic Millet i on hi figuren altres personatges com la Sra. Balletbó o la Sra Garicano, noms que també apareixen, casualment, lligats en algun moment al tema Palau.
Durant els deu minuts mes o menys que va durar l'entrevista aquesta funcionaria, i utilitzo el to despectiu de la paraula no va saber fer res mes que demostrar el perquè a molta gent, quan se'ls vol catalogar d'ineptes, se'ls diu funcionaris.
Tinc amics funcionaris i en la seva defensa faig aquest escrit, perquè haurien de ser ells mateixos qui denunciessin aquest tipus d'actitud dels seus companys de feina.
Aquesta dona va arribar a justificar lo injustificable: que una fundació que des de el 2004 no compleix amb els requisits financers mínims i que segons dictamen de l'auditoria no està actuant en forma correcte, permet que fins la setmana passada, es a dir nomes 5 anys!!!, segueixi operant amb tranquil·litat, i això en diem justícia.
A la fí va venir a dir que Justícia no fa res mes que guardar papers sense volta ni solta.
Quants funcionaris sobrers devem tenir al País?? quants funcionaris d'alt nivell, encara menys eficaços i sobretot mes polititzats devem tenir??
Quants diners ens podríem estalviar al cap de l'any?? em sembla que la resposta seria pornogràfica en aquests moments de crisi.