dilluns, 17 de maig del 2010

cap de turc

Amb els anys un se suposa que s'acostuma a les coses però sempre hi ha gent que pot aportar noves sorpreses que et fan reaccionar.
El Sr. Hereu es per a mi un model de tot el que no s'ha de fer i això no era cap novetat però ara hi ha afegit un nou concepte que li faltava: el cap de turc, en la figura d'en Carles Martí.
Ni per un moment discuteixo que el Sr. Martí es mereix un i mil cops la dimissió i encara mes la Pilar Conesa senzillament per mentir en directe a la radio. 
Dit això li pregunto al Sr. Hereu, no era vostè el director, alma mater d'aquest plebiscit, no era vostè qui anava per totes les emissores de radio i per las tv's buscant el suport a la SEVA idea de la Diagonal, o he de creure que nomes era un "vulgar" instrument del funest Sr. Martí.
Si vostè, com abans de la "debacle" era el pare de la criatura, ara no pot abandonar el fill senzillament perquè ja no li agrada, o perquè no sigui rosset com vostè volia, això es propi de pare desnaturalitzat.
Utilitzar un cap de turc es una pobre sortida que no amaga la poca talla humana i professional que vostè té.
En bona hora vostè ja no es el meu alcalde, em fa vergonya.
No menys per això que els Sr. Portabella que creu que vostè ja ha obrat correctament, es a dir que ell hagués fet el mateix...... o fins i tot els seus companys de partit que ja han corregut a afirmar que vostè es l'únic candidat que ells tenen per Barcelona, pobre PSC. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un familiar d'un servidor va votar l'opció C, i tot seguit li apareix a la pantalla: Gràcies per haver votat l'opció A! Hi ha quelcom manipulat aquí, o què? Potser era encara major la diferència entre l'opció C i la resta?!

Salutacions,
MG