divendres, 21 de maig del 2010

idees per combatre la crisis

Imaginem per un moment que cadascú de nosaltres aporta una idea per ajudar a combatre la crisi. No es tracta de ser especialista en macro o micro economia, es tracta de ser raonables i pensar amb lògica.
Si las ajuntem totes segur que som capaços de contribuir a reduir el dèficit aquest tan fabulós que tenim tan a nivell estatal com del nostre País.
Començaré per una idea que m'ha sortit per casualitat aquest matí baixant per Capità Arenas a Barcelona. A tocar de la Diagonal hi ha un edifici que ocupa un espai que podríem titllar de privilegiat sense cap dubte: la residencia d'oficials. 
Jo he sentit que els militars estan des invertint en actius immobiliaris per tal de poder reinvertir en la modernització del seu material. Bé, jo la segona part no crec que sigui necessària i que aquesta reinversió es pot fer en altres coses molt mes profitoses però fins i tot acceptaria que es reinverteixi en "coses" que es produeixin en el nostre teixit industrial.
La meva proposta es fàcil, que es venguin aquest edifici i vagin a lloguer o a un lloc mes adient per uns militars, no se, una caserna a la muntanya o al camp.
Quants milions d'euros en podem treure per aquest solar, alguns.
Apa, ja en tenim una, benvingudes les altres i las passem totes al Montilla.
Bon cap de setmana