dilluns, 31 de maig del 2010

papanatisme català

NO ho puc expressar d'un altre manera. Hi ha vegades que sento vergonya aliena i aquest n'és un cas. Aquest individu que s'anomena "Jimmy Jump" i que es dedica a fer aparicions al bell mig d'esdeveniments esportius o de qualsevol tipus vestit amb una barretina. El darrer al "Festival de Eurovisión" que ja denota un cert mal gust abans de començar per part d'aquest individu.
Objectiu aparent, segons ell mateix, fer veure al mon que Catalunya existeix!!!
Si aquest home ha de ser el nostre ambaixador, pleguem, si ell es el qui representa el nostre país, abans prefereixo al Carod i les seves llances...
Però que hi hagi inútils en aquest mon no es cap novetat, el problema rau en que els mitjans de comunicació li donin corda i arribin fins i tot a justificar lo. En el "colmo" del ridícul una tertuliana del matí de Catalunya Radio ha arribat a dir que era una forma d'art!!!
Art, papanatisme perquè l'home duu una barretina. Si ho fa un individu amb una montera andalusa i ho fa a la Sagrada Familia també direm que es una mostra d'art popular???
D'altre banda nomes recordar que el que fa aquest home es nomes un exemple que d'altres poden imitar amb altres missatges menys "engrescadors".
No tot si val i l'esperpent no es el millor sistema per ajudar a un país com el nostre.