diumenge, 2 de maig del 2010

lleialtat

Sr. Castells, vostè ha de ser lleial al Partit, es a dir al Sr. Zapatero, i, evidentment si això significa Partit per sobre de País es evident que primer es el partit i després es el País. Vostè no pot opinar, es a dir discrepar perquè aquest es el primer pas per deixar d'ocupar una posició de privilegi dins el partit, perquè els partits son com a manats de bens que segueixen disciplinadament al pastor, encara que dugui el ramat cap al precipici, com es el cas.
Lo curiós del cas es que ningú no s'exclama ni es "rasga" las vestidures quan un polític de partit li demana, davant dels micròfons i dels mitjans, que posi per davant la política de partit abans que els interessos del seu propi País.
Evidentment la Sra. Chacón i el Sr. Corbacho callen com el que son i no es recorden de qui els va votar perquè la seva poltrona es massa llaminera. La pena es que els seus votants tampoc es recordaran del que no han sabut defensar els seus representants polítics quan sigui l'hora de votar los a ells.
Miri Sr. Castells, no m'agraden quasi be cap de les coses que el seu partit fa però si vostè es capaç de mantenir la defensa del seu País, davant de qui sigui, sàpiga que jo, des d'aquest blog el defensaré públicament. 
Ara, si com des afortunadament imagino, durant el cap de setmana el criden a l'ordre i vostè torna al ramat. llavors també ho denunciaré des d'aquí.