dilluns, 28 de març del 2011

aeroport de Castelló

Seguim amb el cúmul de despropòsits. Ara ja tenim un aeroport a Castelló que, segons va dir el sr. Fabra en la seva inauguració, amb el suport del sr. Camps, es un aeroport per les persones perquè les persones hi poden caminar, fins i tot per les pistes......
Té raó, hi poden caminar perquè els avions no hi poden aterrar i no hi poden aterrar perquè no te els permisos necessaris. I un es pregunta perquè s'inaugura un aeroport que no te permisos i es que sinó ho feia aquell dia ja no podia per motius electorals.....
Bé, estupideses apart, ara a Castelló hi ha un aeroport que ha costat nomes 150 milions d'euros, 25.000.000.000 de les antigues pessetes i no hi ha previst que hi voli ningú ni cap companyia ha presentat credencials per fer ho. Senzillament es un aeroport perquè el sr Fabra, president de la Diputació de Castelló volia que els Castellonencs tinguessin un aeroport.
Aquesta es la seva manera de gestionar un país, si els altres el tenen jo també.
Ara hi ha, entre Barcelona i València (300 kms), quatre aeroports en línia recta, Barcelona, Reus, Castelló i València. Ja no compto Alguaire a Lleida ni Alacant una mica més al sur de València.
Ningú no diu res, ningú protesta i tots contents. Total 150 milions €. Ara vindrà qui paga les despeses corrents del aeroport i els pagaments en forma de subvenció perquè hi voli algú i justifiqui lo injustificable, ja nomes falta que vingui el de Ryanair i s'ofereixi en lloc de volar a Reus si el Fabra li paga mes que la Generalitat, tan de bo ho faci.