dijous, 10 de març del 2011

Juan Ignacio Lema

Es diu Juan Ignacio Lema, i per qui no el coneixi, es el president d'Aena. Aquest home, aquí on el veieu, te el dubtós privilegi, i suposo que record Guinness, de ser l'home que ha perjudicat 47 milions de persones de manera directe i altres centenars de milions mes que soc incapaç de quantificar, no només un cop, a finals del 2010, sinó que es capaç de tornar a fer ho aquest any 2011.
Si senyors, es el president de l'ens aeroportuari del estat: AENA
També es el responsable de que totes les companyies aèries que vulguin volar a Barcelona primer ho hagin de fer a Madrid o esperar a que algú altre cobreixi la ruta des de Madrid, no fos cas que Madrid pogués perdre importància respecte a Barcelona. Es com qui diria un arbitre, declarat soci i amic del Madrid, que arbitra tots els partits entre el Madrid i el Barça i s'encarrega que, sistemàticament i casualment, el Madrid guany sempre tot i fent veure que es equitatiu.
Feta aquesta petita introducció quedeu vos amb aquesta cara, la del responsable d'una de les empreses mes importants de tot l'estat i que allà està, a pesar de tot, sense que ningú el tregui de la cadira i, ni tan sols el posin en dubte perquè un s'imagina que, com a mínim dubtes haurien de tenir que cada cop que sentim Aena, sentim conflicte, sentim problemes, sentim discriminacions, vaja que no sentim res de positiu tret que faci com el gos de "l'hortelano" que ni menja ni deixa menjar.
Guardeu aquesta foto per si teniu intenció de viatjar aquesta setmana santa, o cada cop que per anar a un punt fora d'Europa hagueu de fer escala a un país civilitzat.
Si penseu que tota la culpa es dels treballadors d'Aena que protesten, penseu qui es el qui, abans, els ha donat tots els privilegis que ara, com a empresa privada i gestionada amb racionalitat perdran.....
Penseu qui ha estat pagant als controladors uns salaris que doblaven el de la resta del mon i ha deixat que es crei uns sindicats de classe que ha estat capaç d'aturar tot el país i han obligat a fer sortir els militars dels "cuartels".... 
Si senyors tot això i mes que no sabem un sol home ho ha fet, Juan Ignacio Lema