dijous, 3 de març del 2011

Hipoteques

Benvolguts tots. Curiós veure com un tema com el de les hipoteques no mereix titulars mes grans a tots els diaris.
Crec que per fí els consumidors, ciutadans, estan aconseguint lluitar amb un cert èxit contra els bancs, els tot poderosos bancs que fan i desfan el que volen, on volen, quan volen i amb impunitat total i, no oblideu, pagant sempre nosaltres.
Un jutge ha fallat contra un banc per el que s'anomena dació de la hipoteca.
Sembla increïble que aquesta clàusula existeixi però hi es. Significa que quan el client no pot pagar la hipoteca, el banc es queda amb la vivenda per la meitat del valor taxat!!!! i, a mes el client encara ha de pagar el crèdit pendent. Es a dir que en lloc de tenir un deute en passa a tenir dos perquè te el crèdit per pagar i ja no te vivenda amb lo que ha de buscar un altre vivenda per poder viure!!!!.
PP i PSOE donen suport als bancs, recordeu ho quan aneu a votar, CiU fa la viu viu, en definitiva els polítics necessiten massa als bancs per defensar als ciutadans així que mes val que ens ho fem nosaltres.
Ara es el moment que la justícia actuï com se suposa que ho ha de fer, amb justícia i sense favoritisme.
La situació dels bancs avui em recorda massa la dels senyors feudals que tenien el poder de fer el que volguessin que sempre el poble pagava els plats trencats.
Recordeu qui va ser el qui va provocar la crisi: els bancs, qui ha hagut de necessitar ajut per sobreviure: els bancs, qui ha tingut que posar els diners: els ciutadans, qui passa gana avui: els ciutadans, qui li nega el crèdit: els bancs, qui segueix tenint retribucions i bonus milionaris, els banquers.
Tan de bo guany aquest consumidor, jo ho aplaudiré.
De moment faig el que puc fer, ajudar a difondre aquesta petita victòria, que pot representar guanyar una gran guerra.
Algú ho havia de dir....