dijous, 17 de març del 2011

sr. Portabella / sr. Laporta

Es evident que no dec tenir el nivell suficient per entendre determinats moviments però estic intentant entendre que hi pinta, des d'el punt de vista del ciutadà, un suposat independentista  diria jo de dretes i radical, com a segon de l'Ajuntament de Barcelona amb un senyor d'esquerres i suposadament ecologista?
Al Parlament el Sr. Laporta crec que encara no ha fet res, no ha demostrat res i lo únic que ha dit es que s'oposa a res que no vagi precedit de l'independència....
Llavors he d'entendre que, si surt elegit cada cop que a l'Ajuntament es voti el que sigui, si no hi ha independència es vota no, independència de Barcelona?, de Catalunya a l'Ajuntament.
Serà l'home regidor i diputat?, tan bo es i tan mancats anem de gestors?
Sr. Portabella, deu estar molt desesperat per agafara un home que es canvia de jaqueta mes vegades que el seu amic Sala Martin.
Si perd, que així ho espero (jo no puc votar, ja no visc a Barcelona) haurà de buscar moltes explicacions per justificar lo inexplicable, i confio que plegui, llàstima creia que era una persona amb un cert criteri.
La independència de Catalunya no es guanyarà ni així ni amb aquest tipus de individus histriònics, la guanyarem quan siguem capaços de construir país sobre una base sòlida, econòmica, cultural i humana, la resta son, com diuen els Francesos, "boutades"

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

La meva porra: aquesta estranya amalgama de Laporta, Portabella, Reagrupament i tutti quanti traurà menys regidors que els que té actualment Esquerra anant soleta.

jordir ha dit...

M'apunto al mateix resultat i serà la tomba del Portabella.
L'altre saltarà cap un altre indret i hi haurà uns altres il.lusos que l'acolliran