diumenge, 7 de març del 2010

braus vs crisi

Ja la tenim muntada. Una comissió parlamentària debat "en profunditat", amb tot d'experts d'una i altre banda i fins i tot amb el toc folklòric de la Sra. Aguirre que hi posa la nota colorista i nacional imperialista de sempre. 
El tema, el que es capaç de concitar tant d'interès d'uns i altres, atrau a tots els mitjans de comunicació i fa que tots els partits polítics i suquin pa, el tema es, com dic, capital: las curses de braus o "corridas de toros" si volem ser mes clars.
Jo que soc d'esperit simple, em pregunto, com es possible que els nostres representants polítics siguin capaços de fer una comissió així per un tema com els toros, entenguin que han de reunir experts en el tema i fins i tot siguin capaços de debatre el tema obertament i, en canvi, no siguin capaços de fer el mateix amb la crisi!!!
Pot ser es que la crisi no es prou important, potser això de cridar experts no fora bo perquè els traurien els colors, potser perquè la seva intel·ligència no dona per mes.....
Llegia avui al Periódico una entrevista al Robert Tornabell, que va ser professor meu a Esade i un es dona compte que si fessin cas als qui en saben, això de la crisi seria menys crisi i estaríem en el camí de resoldre la.
Ara, com diuen que on no n'hi ha no en raja....