dimecres, 24 de març del 2010

El Vaticà

No goso parlar de l'església i si del Vaticà perquè l'Església, amb majúscula es, per a mi, la institució que recull als Catòlics i no pas aquest ens, el Vaticà, que sembla un contuberni mafiós.
Resulta que molts capellans, bisbes, cardenals? han actuat de manera delictiva, han abusat de menors, es a dir han abusat dels mes febles abusant de la confiança dels pares que havien confiat en ells per ser qui eran.
El problema es que el Papa no ha estat capaç de expulsar aquests delinqüents i ha apel.lat a ser estrictes amb el pecat e indulgent amb el pecador!!!!!!
No ho han dit pas això amb els qui usen el preservatiu, o es divorcien fins i tot el ínclit Rouco Varela ha parlat d'excomunió als qui votessin una llei estatal..
Tampoc entenc que la justícia no actiu contra aquests individus que encara poden confessar els seus feligresos!!!! i poden seguir fent catequèsi.
I lo pitjor de tot es que els milers i milers de capellans, monjos, missioners que lluiten dia a dia, al costat dels necessitats, aquests no poden ni obrir la boca ni aixecar els ulls davant de tanta hipocresia, injusticia e illegalitat.
En nom de tots ells, jo, que soc creient convençut però no practicant per rebuig a una institució desacreditada, vull aixecar la meva veu en favor de tots els religiosos que han sacrificat la seva vida en nom d'una fe que altres han tacat.