dimecres, 3 de març del 2010

JJOO

Els Jocs Olímpics de Vancouver 2010 ja son història. Història perquè ja s'han acabat el passat diumenge. Sense història perquè no he vist l' inauguració, no he vist la cloenda, no he seguit cap prova, excepte un tros de la prova de 50 km de esquí de fons. Una de les poques notícies que he sabut va ser la desafortunada mort d'un corredor de "luge" Georgià i que Canadà ha guanyat el Hoquei gel.
La participació Catalana que jo recordi s'ha reduït al corredor de luge que ha sigut notícia abans d'arribar per el fet d'anar hi i no per tenir cap possibilitat de guanyar. 
No recordo el seu nom però si una entrevista a la radio on deia que fins ara ningú li havia fet mai cas i anava sempre amb equipament de rellogat. Demà ningú el recordarà. Un altre Català havia de participar en Half pipe i tampoc ho va poder fer per lesió. De la resta de l'estat em sembla que Rienda ha estat la única amb nom propi i tampoc no ha fet res mes que consumar la seva retirada. 
La cobertura mediàtica...........
Quin es el nom de la propera seu?, no el recordo, només se que es a Rússia el 2014.
Aquest es tot el meu bagatge dels JJOO de Vancouver.
No em considero especialment diferent de la resta de ciutadans de Catalunya.
M'encantaria rebre infinitat de respostes dient que si, que han vist moltes proves, que saben qui ha guanyat el descens masculí, o el Curling, o l'esquí de fons o el que sigui. Que hi hagi molta gent que ha seguit els Jocs. Ja ho us ho diré en uns díes.
Si aquest es tot el teixit amb el que hem de teixir els Jocs del 22 anem servits.
Com a mínim el Sr. Hereu, inefable alcalde de Barcelona, ja sap el que es la neu, li varen explicar que es allò blanc que cau del cel quan va anar al Pirineu per recollir el suport dels únics que veuen raonable la "nostre" candidatura.
Això si, ell, i imagino que algú mes per fer comitiva, ha anat a Vancouver a fer turisme i conèixer aquell tros de mon.
Tinc tendència a creure que el got es mig ple però aquest cop no veig el got.