dilluns, 1 de març del 2010

pagaments a 90 dies

Benvolgut Sr. Castells, 
Vostè te la rara virtut de dir ne una de freda i una de calenta i això em des col.loca. Crec que es dels polítics actius actuals que, en la meva opinió, podria arribar a ser salvat de la incompetència majoritària dels seus companys de govern, però son masses les vegades que les seves pròpies paraules el perden.
Imagino que vostè mai ha tingut empresa pròpia i potser mai no ha treballat en una empresa, no ho se, però si se que si hagués estat en una empresa sabria que demorar el pagament d'una factura es, per definició, un abús de posició davant el qui te tot el dret de ser pagat per el servei o el be servit. 
Si la administració Catalana demora un pagament 280 dies com ha estat succeint fins ara ( i no em consta que això hagi canviat), possiblement està hipotecant el futur de l'empresa a qui vostè ha contractat. Es a dir que vostè, administració, es un dels primers a fer mal a tota la indústria del País obligant a malviure mentre a vostè li vingui de gust pagar el que deu.
Reduir de 280 a 90 dies no es cap excusa, ni cap consol per qui no pot anar al banc a buscar financiació.
No senyor, si vostè compra, pagui al comptat que es el que toca i així potser en lloc de perjudicar ajudarà al seu teixit industrial a millorar mentre decideixen seure a discutir quan tornaran a seure per discutir quan seuran a discutir per tal de veure com faran front a la crisi que semblaria que ens està afectant.
Vagi i pregunti a quantes petites i mitjanes empreses Catalanes algú els paga, com marca la llei, a 30 dies. Jo no en conec cap però no oblidi que si no hem mort per el camí, serem aquestes petites i mitjanes empreses las que els hi trauran las castanyes del foc d'aquesta crisi i no vostè i els seus companys.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Proposta en ferm que faig:
Que el/s polític/s responsables de fixar els terminis de pagament cobrin el seu salari amb el mateix retràs: si l’administració paga a 90 dies, el president de la Generalitat i els consellers cobraran també els seus sous a 90 dies. I si és a 280 com passa ara, el mateix.