dijous, 11 de març del 2010

La MAT

Resulta que si la MAT hagués estat construïda tot això no hagués passat. Això es el que diuen el Sr. Montilla, el director de Endesa un tal Sr. Maríni calla el Sr. Atienza de REE.
Entenc que aquests tres senyors assumeixen que la nova línia hauria estat capaç de resistir la nevada que sense cap problema. Atès que han caigut mes d'un centenar de torres, se m'acut pensar que potser, tal i com aquests senyors construeixen, ara els Gironins tindrien la MAT sense funcionar per alguna torre caiguda.
Ara bé, no he sentit a cap d'ells parlar de la MAT SOTERRADA, si senyors soterrada com han reclamat la globalitat dels qui accepten la necessitat de la línia sense renunciar a malmetre el territori per on hagi de creuar. Si la MAT es fa soterrada potser llavors si que es possible que no hi hagi problemes si neva, però es que si les actuals instal-lacions ja estiguessin soterrades potser tampoc hagués passat res....
Curiós que la gent tingui tan mala memòria o fin i tot que la tingui fragmentada per nomes recordar.
En qualsevol cas també es de destacar com determinades empreses privades frueixen de molts privilegis i actituds monopolístiques sense invertir ni un clau en infraestructures. Un darrer detall, el de la foto, el Sr Atienza abans de ser president de REE va ser ministre. 
Serà que els polítics deixen fer per tal de poder algun dia tenir el futur assegurat????